Hvordan laver man selv gelenegle?

Hvis man vil have gelenegle, så kan man vælge den sikre løsning og få dem lavet af en professionel, som har styr på sagerne og kan garantere et fint resultat hver gang. Men det er ikke alle, som synes, at de har råd til at gå til en prof, hver gang der skal nye kunstige negle til.

Så er alternativet at gøre det selv, og straks melder spørgsmålet sig om, hvordan man selv laver gele-negle? Det er nemlig ikke så ligetil, hvis man aldrig har prøvet det gør.

Heldigvis findes der råd. Ikke så mange gode, brugbare råd og vejledninger på nettet, som man ellers kunne drømme om, så man må gøre noget andet.

Man kan købe et komplet startsæt til lave negle. Enten gele eller acryl, hvis man hellere vil have det. Der følger som oftest grundige instrukser med til disse startsæt. Priserne på sæt i god kvalitet starter på ca. 5-600 kroner.

Hvis man hellere vil lære på en mere visuel måde, kan man også købe DVD'er med instrukser i, hvordan man laver sine negle selv. Prisen for sådan en ligger i det normale prisleje, dvs. knap 200 kroner.